Libnet.ro
UNICEF

13:15

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Adevărul Adevărul,
10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume. continuă pe Adevărul

Viktor Orban: Democratia liberala, una dintre principalele cauze ale declinului demografic

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, ca democratia liberala reprezinta una dintre principalele cauze ale declinului demografic, adaugand ca Ungaria si Europa trebuie sa adopte o versiune modernizata a crestin-democratiei, relateaza site-ul Politico. eu, citat de Mediafax.

Descinderi de amploare in Portul Constanta. ANAF verifica firmele care fac importuri

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF controleaza comportamentul fiscal al contribuabililor care utilizeaza platforma Portului Constanta Sud - Agigea pentru operatiuni de.

Liderii Coreei de Nord si de Sud s-au ntlnit la granita dintre cele doua state pentru a salva summit-ul cu SUA

Liderii Coreei de Nord si de Sud s-au intalnit in zona demilitarizata de la granita dintre cele doua state, relateaza BBC.

VIDEO Liderii Coreei de Nord si de Sud s-au ntlnit la granita dintre cele doua state pentru a salva summit-ul cu SUA

Liderii Coreei de Nord si de Sud s-au intalnit in zona demilitarizata de la granita dintre cele doua state, relateaza BBC.

FOTO VIDEO S-a redeschis circulatia pe sub pasajul Popa Sapca si pe una dintre cele mai circulate artere din Timisoara. Arata ca in Occident

Timisorenii pot circula din nou pe sub pasajul Popa Sapca, pe strada cu acelas nume cat si pe strada Demetriade. Primarul Nicolae Robu a inaugurat lucrarile care au costat aproximativ 5,4 milioane de euro.

Investitie de 5,6 milioane de euro la Iasi a companiei Aerostar, una dintre cele mai puternice din Regiunea de Nord-Est

Firma Aerostar a anuntat valoarea investitiei in noul hangar de langa Aeroportul Iasi, pentru care a concesionat teren de la Consiliul Judetean.

Semnal de alarma! Boala care nu da semne, dar duce la accidente vasculare cerebrale!

Medicii cardiologi atrag atentia asupra pericolului pe care il reprezinta fibrilatia atriala, una dintre cele mai des intalnite cauze ale accidentului vascular cerebral, cu atat mai mult cu cat aceasta nu.

O celebra pictura care l prezinta pe Ivan cel Groaznic ucigndu-si fiul a fost vandalizata la Moscova

O pictura care il reprezinta pe Ivan cel Goaznic ucigandu-si fiul, una dintre cele mai celebre ale pictorului secolului al XIX-lea Ilia Repin, a fost vandalizata vineri intr-o galerie din Moscova de catre un barbat care a fost arestat, a anuntat sambata politia rusa, citata de AFP.

Polonia, cutremurata de un primar homosexual care se declara gata sa candideze la presedintie

Polonia catolica si ultra-conservatoare pare socata de un ascensiunea primarului din Slupsk, un oras situat la 18 kilometri de coasta Marii Baltice a tarii. Robert Biedron, una dintre cele mai tinere vedete.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )